Direct naar de inhoud.

1.000 euro voor Voedselbank Veendam-Menterwolde

  • door:
  • op:

overh-cheque-twv-1000 voedselbankVEENDAM – Vrijdagavond 16 september jl. kon het bestuur van de Stichting Maatschappelijke Activiteiten (S.M.A.) van de Odd Fellows Veendam een symbolische cheque overhandigen ter waarde van € 1.000,- aan de voorzitter van de Voedselbank Veendam-Menterwolde.

Het bedrag was het resultaat van de open benefiet golfwedstrijd en de clinic die op 16 september door de S.M.A. in samenwerking met Golfclub ´De Compagnie´was georganiseerd. Bijna zestig 60 personen namen deel aan deze activiteit.

De voedselbank overhandigde een lijst met boodschappen waaraan dringend behoefte is. Het bestuur van de S.M.A. zal de goederen in natura aanschaffen en bij de voedselbank bezorgen.

De voorzitter van de voedselbank toonde zich zeer blij met deze actie en deelde mede dat helaas nog steeds honderden mensen afhankelijk zijn van de voedselbank. Op dezelfde locatie van de voedselbank is ook een kledingbank gevestigd. Een van de vrijwilligersters, mevrouw Ellie Norda, liet weten dat ook daar nog steeds behoefte is aan kleding en schoeisel voor kinderen en volwassenen.

Tijdens het afsluitend diner werden ook nog prachtige bloemstukken geveild. De opbrengst hiervan zal in de decembermaand aan een goed doel worden besteed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-