Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanrijding op Continentenlaan

002_automobilist-rijdt-persoon-met-rollator-aan-zebrapad-19-09-16STADSKANAAL – Maandagavond is een persoon met rollator op een zebrapad aangereden op de Continentenlaan achter het Geert Teis theater. De persoon werd aangereden door een automobiliste, die later aan de politie vertelde dat zij de overstekende persoon niet had opgemerkt door de laag staande zon. Hoe het slachtoffer met rollator er aan toe was, is niet bekend. De bestuurster van de auto was in ieder geval behoorlijk geschrokken. Na weer tot rust te zijn gekomen kon de bestuurster haar weg vervolgen.

[112regioflits]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.