Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kunstenschool ZG start seizoen met Open Lesweken en Keith Richards als vaste gast

foto-keith-richardsSTADSKANAAL – Het nieuwe seizoen is van start voor Kunstenschool ZG. Het begon met een nieuwe naam die de lading van het aanbod beter dekt. ‘Muziekschool Zuid-Groningen’ is daarmee nu verleden tijd.

De afgelopen weken zijn er in Stadskanaal als in de dependances, volop gratis kennismakingslessen Muziek, Dans en Theater gegeven. Deze lessen zijn goed bezocht en velen hebben zich inmiddels aangemeld voor de lessen. Instromen blijft mogelijk bij de meeste cursussen.

Een mooie verrassing was dat Kunstenschool ZG een levensgrote foto van Keith Richards cadeau heeft gekregen van René Keijzer. Deze Groninger fotograaf heeft al vele beroemdheden als Stevie Wonder, Solomon Burke en Anouk vastgelegd en besloot één van zijn werken via Facebook te verloten. De gedachte dat Keith Richards in een muzieklokaal kwam te hangen, maakte dat hij Kunstenschool ZG de ingelijste foto gunde. De foto van 1,25×1,75m heeft een plek gekregen in het poplokaal van Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.