Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zondagmorgen live kerkdienst uit Veendam

Kandelaar Veendam-kerkdienst-rtv1

Kandelaar Veendam-kerkdienst-rtv1

RTV1 – Zondag 25 september, kunt u vanaf 06.00 uur in de morgen luisteren naar u zondagmorgen kerkteam. Van 06.00 tot 08.00 uur kunt u luisteren naar Gospel en Praise. Om 08.00 neemt Wim Zeeman het over met het Programma “Gain end of Zwet”. Een fijn muziekprogramma met luisterliedjes met een Boodschap. Om 5 voor 9 kunt u luisteren naar een Meditatieve moment. Tot half 10 koorzang uitgezocht door onze techneut Gert Wubs. De presentatie na negen uur is in handen van Wim Gelling.

Live vanuit de Kandelaar

Om Half 10 zenden we een Kerkdienst uit van de ‘Samenwerkings gemeente Christelijk Gereformeerd Vrijgemaakt’ in Veendam (Kandelaar) . In deze dienst gaat voor student K. Tamminga uit Kampen. Na elven het verzoekplaten programma ” Het Bewogen Hart” tel 0599 615557 of een mail naar bewogenhart@rtveen.nl.

[Het RTV1 kerkteam]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.