Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestje voor jubilerende brandweer Borger

Brandweer Borger viert 10-jarig jubileum

Brandweer Borger viert 10-jarig jubileum

BORGER – Veel belangstelling gisterenavond voor jubilerende brandweer Borger. De brandweer- en ambulancepost in Borger vierde gisteren haar 10-jarig jubileum. De brandweerpost Borger van de gemeente Borger-Odoorn en UMCG Ambulancezorg maken sinds juni 2006 gebruik van gezamenlijke onderkomens op de locatie aan de Poolse Bevrijderslaan in Borger. Tijdens de open avond konden belangstellenden een kijkje nemen in de kazerne en genieten van enkele demonstraties.

2016 – 2006

Op 22 september 2006 werd het huidige complex officieel geopend door T. Slagman- Bootsma, destijds burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn, en UMCG Ambulancezorg-directeur dhr. T. Hiddes. Het feit dat tien jaar geleden de nieuwe brandweerkazerne in gebruik werd genomen was aanleiding tot de gezellige inloopavond. Onder het genot van een versnapering konden de vele bezoekers het moderne wagenpark van de vrijwillige brandweer in Borger bekijken. – [foto’s: PrachtigBorger.nl]

9014901890289030904790499053

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.