Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geert Teis genomineerd als meest gastvrije theater van Nederland

Theater Geert Teis en het Best Western Hotel (F: RTV1)

Theater Geert Teis en het Best Western Hotel (F: RTV1)

STADSKANAAL – Het seizoen is nog maar net begonnen en nu al kan Theater Geert Teis met trots meedelen dat zij is genomineerd als het Meest gastvrije theater van Nederland 2016/2017. Zij wil dan ook alle mensen bedanken die hun stem uitbrachten.

In juli 2016 introduceerde de ANWB een nieuwe publieksprijs waarmee de leden konden stemmen op het meest gastvrije theater van Nederland. Geert Teis heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en wil graag een toegankelijk en sfeervol huis zijn voor haar bezoekers. Ook zij deed een oproep aan al haar bezoekers om te stemmen. De ANWB haalde in totaal 23.000 stemmen op onder haar leden. Geert Teis is, als enige theater in het noorden, genomineerd in de categorie ‘kleine gemeenten’.

Bij de verkiezing ging het om een totaalwaardering op zes criteria. Als eerste werd gevraagd wat ANWB – leden belangrijk vinden bij de keuze voor een theater. In volgorde van belangrijkheid werden genoemd: aanbod, prijs, bereikbaarheid, zitcomfort en zicht op het podium, sfeer en uitstraling en horeca in en om het theater. Deze weging is meegenomen in het eindoordeel, gecorrigeerd door het aantal stemmen. Want hoe meer stemmen, hoe betrouwbaarder de uitkomst.

Op dinsdagmiddag 4 oktober wordt in het FOX / ANWB Theater in Hoofddorp bekend gemaakt welke theaters gewonnen hebben.

Geert Teis Theater

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.