Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 tijdens Burendag bij AZC Musselkanaal

Dorien en Martin met de wandelzender in actie

Dorien en Martin met de wandelzender in actie

RTV1 – Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 24 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Ook in onze regio wordt op veel plekken burendag “gevierd”. En RTV1 is er bij!

Open Burendag AZC Musselkanaal

We zijn de zaterdag 24 september tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij je met live reportages en een heleboel informatie. Ook zijn we deze dag te gast op het AZC te Musselkanaal waar de deuren open gaan om zo iedereen kennis te laten maken met de bewoners. Er zijn diverse activiteiten. En daar blijft het niet bij. Veel bewoners gaan zelf ook even op stap om bijvoorbeeld kennis te maken met de ouderen in de diverse tehuizen in de omgeving.

Contact

Heb je iets te melden? Leuke activiteiten? Iets waar we bij moeten zijn? Mail dan nu alvast naar de programmamakers Dorien (dorien@rtveen.nl) en Alex (alex@rtveen.nl) of mail op de dag zelf met studio@rtveen.nl. Luister je mee? Zaterdag 24 september 2016 tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

logo-burendag-2016

 

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.