Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Banenmarkt op het Veenlustplein

(F: uwv.nl - banenmarkt)

(F: uwv.nl – banenmarkt)

VEENDAM – Maar liefst vijfentwintig bedrijven presenteren zich aanstaande zaterdag 1 oktober tijdens een banen-en opleidingsmarkt op het Veenlustplein in Veendam. De organisatie van de banenmarkt is in handen van het UWV. De markt is de afsluiting van de week van de techniek, die morgen (26 sept.) gaat beginnen.

Winkler Prins

Bedrijven geven de komende week voorlichting op het gebied van werken in de techniek. Scholengemeenschap Winkler Prins vertelt over de opleiding vmbo-techniek en technoforun, een project waarin ruim 1200 basisschoolleerlingen techniekles krijgen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.