Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meteoor Veendam – Dropshot’74 Muntendam onbeslist

img_1706MUNTENDAM – Zondag 25 september speelde het team U19 de derby uit tegen SV Meteoor uit Veendam in de 1e klasse badminton. Einduitslag 4-4. Een schitterende derby waren de uitspraken van de supporters van Dropshot’74 (Muntendam) maar ook de trainer en competitieleider van SV Meteoor genoot van de schitterende partijen waarin het spel van een zeer hoog niveau was. Uiteindelijk waren er vijf driesetter nodig om de winnende punten binnen te halen.

Complimenten aan beide teams .toch met een 4-4 naar huis te gaan. De volgende derby thuis tegen SV Meteoor wordt op zondag 4 december gespeeld aanvang 13.00 uur. Volgende week staat de wedstrijd tegen Hoogeveen gepland in de 1e klasse U19. De 3e klasse speelt tegen Bedum en de wedstrijden beginnen om 10.00 uur in Sporthal de Ruitershorn.

[ingezonden]

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.