Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde seizoenstart Damesteam zwemvereniging NOVA op NK Estafette

nek-nova-damesMUSSELKANAAL – Op zondag 25 september vonden, in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, in Eindhoven de Nederlandse Estafette Kampioenschappen zwemmen plaats. Het damesteam van NOVA uit Musselkanaal veroverde een verdiende twaalfde plek!

Het kampioenschap wordt door zwemmend Nederland ook wel gezien als startschot van het nieuwe zwemseizoen. Het aantal inschrijvingen was groot maar slechts twintig teams mochten starten. Het team van NOVA bestond uit; Yara van Kalmthout, Jolien Wind, Laura Setz, Fleur Vialle, Janine de Groot,  Rebecca Jager, Elin Manning, Tessa Kooi, Lisanne Boets en Manon Manning.

Op zaterdag 1 oktober vindt in het Pagecentrum in Stadskanaal de eerste ronde van de Nationale A Zwemcompetitie plaats.  Een ieder die de zwemmers van NOVA in actie wil zien is welkom. De toegang tot de tribune is vrij.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.