Direct naar de inhoud.

Werkzaamheden aan het spoor Groningen-Veendam-Leer

  • door:
  • op:

TreinVEENDAM – Door werkzaamheden aan het spoor is er op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober geen treinverkeer mogelijk tussen Groningen – Veendam en Groningen – Leer. Zondagavond 2 oktober is er vanaf 23.15 uur ook geen treinverkeer mogelijk tussen Groningen en Roodeschool. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren.

Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. In Hoogezand/Martenshoek vertrekken de bussen vanaf de Meint Veningastraat/Gorechtlaan en in Kropswolde vanaf de rotonde Woldweg/Energieweg. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Reistijd
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis een half uur langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Reizigers kunnen de dienstregeling raadplegen via arriva.nl.

Rolstoel
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen, worden geadviseerd hun reis vooraf kenbaar te maken bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal