Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ook Veendam zegt nee tegen Westerlee

Gemeentehuis Veendam - F: H.Drenth / RTV1)

Gemeentehuis Veendam – F: H.Drenth / RTV1)

VEENDAM – Een meerderheid van de Veendammer gemeenteraad is niet akkoord gegaan met het toekomstplan voor de werkvoorzieningsschappen Wedeka en Synergon. “Ik moet nog met Gerard Kremer praten, maar ik kan nu al wel zeggen dat dit het einde van het Akkoord van Westerlee is. Onze taak als gebiedsregisseur is hiermee beëindigd”, zegt gebiedsregisseur Bert Middel. Hij reageert daarmee op het besluit van de gemeenteraad van Veendam gisterenavond. Een meerderheid van de raad heeft nee gezegd tegen het Akkoord van Westerlee met uitzondering van de Veendammer SP en de PvdA.

Stadskanaal

Vorige week zei de gemeenteraad van Stadskanaal ook al in meerderheid nee tegen de plannen met de werkvoorzieningsschappen. Er was gisterenavond wel een opgestoken hand van wethouder Bert Wierenga (VVD). Wierenga zegt dat het college de zogeheten Business Case in grote lijnen ondersteund. “We zijn namelijk elke dag met de mensen bezig van de schappen. Daar gaan we gewoon mee door”.  – De Veendammer gemeenteraadsvergadering werd gisterenavond live uitgezonden via streekomroep RTV1 in de gemeenten Veendam, Stadskanaal en Borger-Odoorn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.