Direct naar de inhoud.

Feestelijke opening nieuw filiaal Aldi Stadskanaal

 • door:
 • op:
 • laatste wijziging: 28 sep 2016
 • tags:

dsc_4112STADSKANAAL – (Door Arnold Jeuring) Vanmorgen gingen de deuren van het splinternieuwe filiaal van de Aldi aan de Hemenweg 18 open. De bouw begon dit voorjaar en werd vorige week opgeleverd. Het gebouw staat op het terrein waar voorheen de Wedeka en het postkantoor gevestigd waren. Hiermee heeft Stadskanaal de modernste Aldi van het land. De supermarkt heeft een oppervlakte van ruim 1750 vierkante meter en beschikt over de modernste snufjes, zoals LED verlichting en een warmte terugwin installatie, veel daglicht, een hoog plafond en brede gangpaden. Verder zijn er liefst 85 extra ruime parkeerplaatsen aangelegd.

Nette indruk

Ver hoeven de vaste klanten dus niet te rijden, want de locatie ligt pal achter de oude aan de hoofdstraat, waar de Aldi ruim 30 jaar gevestigd is geweest. Vele mensen hadden zich dan ook vanochtend vroeg verzameld om als eerste de nieuwe winkel te bezichtigen en de reacties waren dan ook in het algemeen zeer positief. Meer ruimte, breder assortiment en bovenal laat de winkel een veel opgeruimder en nette indruk achter. Ook de filiaalmanager, die helaas niet voor onze camera mocht verschijnen, liet weten zeer tevreden en blij te zijn met het resultaat. Wat er met het oude pand gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Foto’s Marc Dol / RTV1

dsc_4117dsc_4106dsc_4137

3 reacties op “Feestelijke opening nieuw filiaal Aldi Stadskanaal”

 1. Een mooi pand met een ruim assortiment .
  Had suikerbrood willen kopen maar greep mis!!!
  Jammer .
  Het is wel wennen dat mijn fiets zover van de ingang moet parkeren.
  Beetje lastig om de boodschappen in de fietstassen te stoppen.vervolgens de boodschappenkar terug te zetten bij de winkel.
  zal wel wennen maar voor oudere onder ons is het lastig.
  Zie liever d e fiets standenstoelen dichter bij de boodschappenkarren.
  Voor het algemeen dik tevreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-