Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Boen stopt als voorzitter Wedeka

Francis Boen - (foto pvdastadskanaal.nl)

Francis Boen – (foto pvdastadskanaal.nl)

STADSKANAAL – Wethouder Francis Boen (PvdA) van de gemeente Stadskanaal stopt als voorzitter van het werkvoorzieningschap Wedeka. Wethouder Johan Hamster (CU) neemt het stokje van hem over. Hamster draagt hierbij zijn portefeuille (zorg en sport) over aan Boen en krijgt hiervoor de portefeuille met hierin voorzitterschap Wedeka terug.

Gedrag

Boen zat als voorzitter van Wedeka in het kernteam aangesteld door de provincie om een toekomstplan te maken voor werkvoorzieningschappen Wedeka en Synergon. Hij ging toen als Wedeka voorzitter met een gemaakte afspraak akkoord en plaatste zijn handtekening (Akkoord van Westerlee). Later kwam hij, als wethouder van de gemeente Stadskanaal, hierop terug. Tijdens de laatste raadsvergadering werd de wethouder door de oppositiepartijen van Stadskanaal aangesproken op zijn ‘vreemde’ gedrag. Boen erkende fout te hebben gehandeld en vandaag werd nu bekend dat hij opstapt als voorzitter van Wedeka.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Wethouder Boen stopt als voorzitter Wedeka

  1. Hamster voorzitter. hij de thuiszorg zo goed heeft behandelt. Erg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.