Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verlengde van Beresteynstraat dit weekeinde weer open

(Foto: Peter Panneman)

(Foto: Peter Panneman)

VEENDAM – [door Peter Panneman] – De Verlengde van Beresteynstraat gaat vrijdagavond (30 september) weer voor alle verkeer open, dat meldt de uitvoerder die de afgelopen weken druk in de belangrijke verkeersader van en naar het centrum van Veendam aan het werk is geweest. Zo is de riolering aangepast, en is er een nieuwe asfalt laag aangebracht.

Rode cirkel

De gelijkwaardige kruisingen zijn hierbij voorzien van een rode cirkel. Volgens deskundigen komt dit de veiligheid op kruisingen ten goed. Vanaf dit weekend is de weg dus weer open voor het verkeer van en naar Beneden Westerdiep

[Meer Peter Panneman]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.