Direct naar de inhoud.

Kinder doedagen in herfstvakantie

doedagen-2016NIEUW BUINEN – Na het geweldig succes van vorig jaar organiseert de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen in de herfstvakantie weer de “Doedagen”. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom in de werkplaats aan de Industrieweg 15 in Nieuw-Buinen die voor deze dagen weer wordt omgetoverd tot kinderspeelplaats.

Drie dagen verven, knutselen, patat eten, op de springkussen spelen en lekkere dingen maken. Drie dagen, op dinsdag 18 oktober en woensdag 29 oktober van 9.30 uur tot 12.00 uur en donderdag 20 oktober van 9.30 uur tot 14.00 uur een feest met het thema “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet”. Als afsluiter is er donderdag om 13.30 uur een presentatie voor belangstellenden. Voor meer info kijk op www.baptisten–nieuwbuinen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-