Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kindermaand bij de museumspoorlijn

Stoomtrein_winterSTADSKANAAL – De zondagen 16 en 23 oktober staan speciaal in het teken van kinderen: Oktobermaand Kindermaand! Op deze zondagen kunnen kinderen t/m 11 jaar gratis met de trein mee. Op beide dagen worden extra activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Zondag 16 oktober: Er was eens! 

Deze dag staat geheel in het teken van sprookjes. Loopt daar nou een prinses over het perron? Verstopt zich daar een boef achter de deur? Ga mee op avontuur bij Museumspoorlijn STAR! Heb je iedereen gevonden? Dan staat er een verrassing voor je klaar. Ook kun je naar mooie verhalen komen luisteren in de verhalenwagon. Kom verkleed!

Zondag 23 oktober
Op zondag 23 oktober gaan er twee clowns mee in de trein. Daarmee wordt het vast een hele vrolijke rit. Ook kun je die dag meedoen met een ballonnenwedstrijd. Diegene van wie de ballon die uiteindelijk het verst komt wint een mooie prijs: een middagje conducteur bij Museumspoorlijn STAR!.

Stomen door de herfst
De stoomtrein rijdt tijdens de herfstperiode op zondag 16, woensdag 19 en op zondag 23 oktober.  Op deze dagen worden er drie ritten Stadskanaal – Veendam v.v. gereden.  Kinderen gaan gratis mee op zondag 16 en zondag 23 oktober. Voorwaarde is wel dat er een volwassen begeleider bij is, maximaal 3 kinderen per begeleider.  In samenwerking met Pieter Dekker Rondvaarten wordt het ‘Blauwestad-arrangement’ op zondag 16 en woensdag 19 oktober weer aangeboden.

Meer informatie

Meer informatie over de dienstregeling en de herfstactiviteiten is te vinden op onze website: www.stadskanaalrail.nl.  Voor het ‘Blauwestad-arrangement’ geldt dat reserveren wordt aangeraden!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.