Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis met de bus op woensdag 19 oktober

Archief foto: bussen van vervoerder "qbuzz" op station Groningen

Archief foto: bussen van vervoerder “qbuzz” op station Groningen

GRONINGEN/DRENTHE – Woensdag 19 oktober kun je de hele dag gratis met de bus reizen. Dit geldt voor álle bussen van Groningen en Drenthe, uitgezonderd Regiotaxi/ Buurtbus en ‘Stadsbus’ Hoogezand, Assen, Meppel, Hoogeveen en Veendam. Dit meldt vervoerder Qbuzz op hun website.

Op deze dag zijn er geen vervoersbewijzen te koop in de bus en staat de OV-chipkaart apparatuur uit. Bij het parkeerterrein P+R Euroborg/P3 delen studenten gratis uitrijkaarten uit voor reizigers die daar parkeren en met de bus verder reizen. Reizigers hebben anders geen OV-vervoerbewijs die hen recht geeft op gratis uitrijden.

Tips voor de herfstvakantie
De kans om er in de herfstvakantie lekker op uit te gaan. QBuzz heeft voor uw een aantal uit-tips op een rijtje gezet die goed bereikbaar zijn met de bus. Bekijk deze via https://qbuzz.nl/GD/plan-mijn-reis/actueel/herfstvakantie/

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

2 Reacties op “Gratis met de bus op woensdag 19 oktober

  1. geld dit ook voor de bussen in drachten?

  2. Rijden de qbuzz van drachten morgen ook gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.