Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerkdienst vanuit de Poststraatkerk

Poststraatkerk (F RTV1)

Poststraatkerk (F RTV1)

RTV1 – Zondag 16 oktober zal de kerkdienst vanuit de poststraatkerk live te horen zijn via onze radiozender. “Om 06.00 uur beginnen we voor de luisteraar die al, of nog wakker is. Gospel en Praise schallen dan uit de luidsprekers”, zegt Wim Gelling namens het zondagmorgen kerkteam. “Om 08.00 uur neemt Wim Zeeman het over, vanuit de locatiestudio in Veendam. Na de wekelijkse meditatie, komt de uitzending vervolgens weer vanuit de hoofdstudio in Stadskanaal”, aldus Gelling.

Techniek deze morgen tot 1200 uur, doet Gert Wubs. Hij zoekt de liederen uit tot half tien. Wim Gelling zal de uitzending aan elkaar te praten.Vanaf half tien zenden we een kerkdienst, waarin voorgaat Ds v.d Beek, deze uitzending komt vanuit de Poststraat Kerk in Stadskanaal. Na 11.00 uur kunt u luisteren naar ‘het bewogen hart’.  Verzoekjes kunt u sturen naar onze mailadres: bewogenhart@rtveen.nl of tijdens de uitzending doorbellen via tel. 0599 615557.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.