Direct naar de inhoud.

Nieuwe vocalgroup van Martin Mans start in Stadskanaal

Martin Mans (F: RTV Bodegraven)
Martin Mans (F: RTV Bodegraven)

STADSKANAAL – Vanaf 24 januari 2017 gaat in Stadskanaal de nieuwe vocalgroup ‘vocalSpirit’ van start onder leiding van Martin Mans. De repetities zijn in ‘Het Lichtbaken’ Luxemburglaan 1. Één keer per maand, op de dinsdagavond komt de groep hiervoor bijeen. Verder studeren de koorleden thuis.

Knoalster dames in zee met Martin Mans

‘vocalSpirit’ is een initiatief van Martin Mans zelf en de Knoalster dames Margriet Brouwer en Ca van Eijkelenburg. ‘vocalSpirit’ is op zoek naar goede zangers en zangeressen tussen de 15 en 50 jaar. De groep zal geestelijke- en klassieke muziekstukken, maar ook populaire werken ten gehore gaan brengen. Verder heeft ‘vocalSpirit’ mooie vooruitzichten. Het zal gaan meewerken aan concerten in prachtige kerken, aan TV opnames als ‘Nederland zingt‘ en ook een CD ligt in het vooruitzicht. Zangliefhebbers kunnen zich aanmelden via het mailadres: vocalspirit@hotmail.com

Bekend dirigent, organist en componist

De Woerdense Martin Mans is tevens dirigent van een aantal grote mannenkoren in Nederland en van het Canadese mannenkoor ‘LIBERTAS’. Verder is Martin Mans dirigent van de mannenensembles ‘Urker Mans Formatie’ en ‘The Martin Mans Formation’ en vocalgroup ‘VOICE’ uit Rotterdam. Naast dirigent is Martin Mans ook een bekend organist en componist

2 reacties op “Nieuwe vocalgroup van Martin Mans start in Stadskanaal”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-