Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

The Mulligan Brothers in VanSlag

mulligan-brothersBORGER – The Mulligan Brothers zijn op woensdag 26 oktober te zien op het podium van VanSlag in Borger.

Altcountry en bluesy folk met close harmony vocals, vergelijkingen met Mumford and Sons zijn heel snel gemaakt. The Mulligan Brothers heten weliswaar geen van allen Mulligan en familie zijn ze ook al niet, maar dit doet natuurlijk helemaal niets af aan de schitterende, melancholische en intieme songs die ze op hun twee albums hebben laten horen.

Hoewel Ross Newell het leeuwendeel van de nummers zingt, leveren de overige bandleden ook goede vocale bijdragen. De zweem melancholie in de liedjes wordt nog versterkt door het prachtige emotionele fiddle-spel van Gram Rea.

In februari van dit jaar was de band in De Wereld Draait Door. Tijdens liveoptredens spelen ze ook covers van onder andere The Band zoals The Night They Drove Old Dixie Down en Bruce Springsteens Atlantic City. Aanvang 20.30 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.