Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nog éénmaal Hot Me! in De Wending

backup_van_hot-me-and-friendsVEENDAM – Op 29 oktober staat dorpshuis ‘De Wending’ in Zuidwending barstensvol Hot Me! & friends. De bekende rockband van weleer gaat nogmaals los.

Hot Me!

Wie was Zuidwending’s finest rock ’n roll band ook alweer? Hot Me! ontstond min of meer per toeval. In 1993 zitten Everhard Sprik, Tom Feiken en Koos Feiken aan de bar van het plaatselijke dorpshuis in Zuidwending. Het drietal vond het de hoogste tijd worden voor een optreden van een band in het dorp. Oprichting volgde en de band ging covers spelen voorzien van een eigen inbreng. Een succesformule, want het publiek ging tijdens deze optredens volledig uit zijn dak. Seventies powerrock met invloeden van AC/DC, Herman Brood, Appie Alberts en The New Adventures maakte Hot Me! tot een heel bijzondere band die het in een gezellige kroeg, maar ook op festivals uitstekend deed. Daarnaast heeft de band een reputatie opgebouwd daar waar het ging om voorprogramma’s. Normaal, De Dijk en The Bintangs maakten in het verleden gebruik van Hot Me! De band gaat officieel door tot eind 2007. Veertien jaar heeft Hot Me! dan aan de weg getimmerd. Met veel succes, getuige de grote schare fans die de musici uit de Veenkoloniën door de jaren heen om zich hebben opgebouwd. Gelukkig treedt de band af en toe nog op bij gelegenheden. Zo kan je af en toe toch nog genieten van deze unieke powerrock sound uit de Veenkoloniën.

De band samenstelling op 29 oktober

Marcel van Mook – toetsen / Koos Cramer – zang / Harbert Grezel (Herbie) – bluesharp / Marianne van der Velde – zang / Hans Sprik – soezafoon / Antoinette Bolt – zang /
Harold Többen – gitaar / Richard Borchers – saxofoon / Nick Borchers – toetsen / Bé Brakke – gitaar / Theo Uil – accordeon / Theo Feenstra – dwarsfluit / Lubertus Leutscher – trompet / Luchianne Dekker – gitaar

Dat belooft dus een bijzonder muzikale HOT ME! avond met verrassende special effects te worden. Kaarten reserveer je in de voorverkoop voor 7 euro bij everhard@netvisit.nl. De gereserveerde kaarten zijn af te halen op woensdag 26 oktober tussen 19.30 en 20.30 uur in Dorpshuis de Wending, Zuidwending 199.

Lees hier de biografie en originele bezetting van Hot Me! door de jaren heen..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.