Direct naar de inhoud.

Scholentoernooi basketbal groot succes

  • door:
  • op:
Scholentoernooi basketbal
Scholentoernooi basketbal

STADSKANAAL – Op 13 en 14 oktober heeft basketbal vereniging Jahn II, samen met het sportteam van stichting Welstad, twee leuke basketbaltoernooien georganiseerd voor de leerlingen (groepen 3-8) van de basisscholen Anne de Vries, Willibrord, Hagenhof en de Ark.

De leerlingen (472 in totaal) hadden de afgelopen weken allemaal 3 lessen gehad om het basketbal onder de knie te krijgen en mochten vervolgens de lessen in praktijk brengen in de vele spannende wedstrijden die er gespeeld werden op het toernooi. Na afloop kregen alle leerlingen een welverdiend basketbaldiploma, als bewijs voor alle basketbalmoves die ze geleerd hebben. Voor de 4 winnaars van de schietwedstrijd was er een speciale prijs, zij mogen naar de eerste Europese wedstrijd van Donar.

Voor iedereen die vaker wil basketballen heeft Jahn II speciale inlooptrainingen. Deze zijn elke maandag van 16:30-17:30 in de Margrietlaan, en elke woensdag van 18:00-19:00 in het Pagecentrum. Aanmelden is niet nodig en iedereen mag gratis drie keer meetrainen.

img_7352img_7353



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal