Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Subsidie voor Lloydsplein Veendam

Lloydsplein (F: P. Panneman)

Lloydsplein (F: P. Panneman)

VEENDAM – (Door Peter Panneman) Gemeente Veendam ontvangt 380.000 euro subsidie van de provincie Groningen voor de reconstructie van het Lloydsplein. De totale kosten, 905.000 euro, worden betaald door de gemeente Veendam. De reconstructie houdt in, het realisering van waterberging en (water)kunst op het middendeel van de rotonde, groot onderhoud aan de asfaltverharding en enkele verkeerskundige aanpassingen.

Poort van Veendam

De werkzaamheden aan de binnenring starten in het eerste kwartaal van 2017. De buitenring volgt daarna medio 2017. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Provincie. De rotonde Lloydsplein markeert de oostelijke entree van Veendam vanaf de N33, de Poort van Veendam, en maakt onderdeel uit van de Centrumring van Veendam.

Peter Panneman ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.