Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerkdienstuitzending vanuit Baptistenkerk Noord

baptisten-noordRTV1 – Aanstaande zondag komt de RTV1 kerkuitzending vanuit de Baptistenkerk Noord in Stadskanaal. Wie in deze dienst voorgaat is op dit moment nog niet bekend. Wim Gelling: “We beginnen de dag om 6.00 uur met muziek van programma Rejoice. Om 8 uur neemt Wim Zeeman het over met het programma ‘Gain end of Zwet’. Even na negenen zit Erik Vissering klaar om de kerkuitzending door te geven. Jan Pietersen zal de eindjes aan elkaar praten”, aldus Gelling. Vanaf 11.00 uur ‘het bewogen hart’, het verzoekplaten programma voor de regio. Telefoon 0599 615557 of een mail naar bewogenhart@rtveen.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Kerkdienstuitzending vanuit Baptistenkerk Noord

  1. Het doet me goed Wim dat RTV 1 zo aandacht vraagt voor de religieuze programma’s. Dat was ik nooit gewend, want deze programma’s waren vaak het ongewenste kind. Hoewel de luisterdichtheid misschien in verhouding tot de amusementen programma’s wat tegen viel, hadden we een vaste schare luisteraars. Want ik werd er tijdens de opnames in de kerken vaak op aangesproken.
    Ga zo door mijn vriend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.