Direct naar de inhoud.

Halloween bij Museumspoorlijn STAR

  • door:
  • op:

(Foto: STAR Stadskanaal)
(Foto: STAR Stadskanaal)
STADSKANAAL – Neem een duik in het verleden tijdens deze spannende spooktocht. Het is donker, in de verte klinken onheilspellende geluiden. Rijdt er een trein? Waar gaan de rails heen? Of komt het uit het bos? Wat zal het zijn? Beleef Halloween op zaterdagvond 29 oktober bij Museumspoorlijn STAR.

Treinrit en wandeltocht
Ben je niet bang aangelegd? Houdt je van een spannende spooktocht? Kom dan bij ons de treinrit maken. Trek goede schoenen aan, want een spannende wandeltocht maakt ook deel uit van deze mysterieuze reis. De start is op station Stadskanaal met een kop koffie of thee. Na afloop staat er ook weer iets lekkers klaar om weer op adem te komen. De minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Neem dan een volwassene mee. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan kun je helaas niet meedoen.

Reserveren aanbevolen
We hebben slechts een beperkte plaatsruimte voor dit arrangement. Voorkom teleurstellingen en reserveer dus vooraf! Reserveren kan telefonisch via (0599) 65 18 90 of op de website van Museumspoorlijn STAR: www.stadskanaalrail.nl. Je kunt op meerdere tijden starten, 18.30, 19.30 of 20.30 uur. De prijs is € 15,00.

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal