Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Officiële opening appartementencomplex de Parkflat

parkflat-korteleegte

Parkflat – (F: vestal.nl )

VEENDAM – Het appartementencomplex de Parkflat aan de Korteleegte in Veendam wordt op woensdag 2 november 2016 feestelijk heropend. De opening vindt plaats om 16.00 uur en zal worden uitgevoerd door wethouder Henk Jan Schmaal. Na een jarenlange periode van onrust voor de veelal bejaarde bewoners van de Parkflat, is de flat afgelopen april uiteindelijk gekocht door twee regionale beleggers. De Parkflat is de afgelopen maanden flink onder handen genomen en daardoor compleet opgeknapt. De seniorenappartementen en de gemeenschappelijke ruimtes zijn allen volledig gemoderniseerd.

Open dag

Door het concept van de serviceflat te wijzigen naar hedendaagse behoeften, is het complex geschikt gemaakt voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Er is volop aanbod op het gebied van zorg, service en activiteiten. Ook is er de keuzemogelijkheid gecreëerd om zelf te koken of dit dagvers uit de eigen centrale keuken van de Parkflat te laten bezorgen. Open dag Op zaterdag 5 november 2016 vindt de open dag plaats. Geïnteresseerden zijn tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de geheel gerenoveerde flat.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.