Direct naar de inhoud.

Sinterklaas kan gewoon via Kerkstraat-west rijden

Op tijd klaar voor Sinterklaas en zwarte Piet. (F: P. Panneman)
Op tijd klaar voor de Sinterklaas en zwarte Piet intocht.  (Foto P. Panneman)

VEENDAM – (door Peter Panneman) – De Sinterklaas intocht in Veendam kan zaterdag 12 november gewoon via de Kerkstraat-west plaatsvinden. Dit zegt uitvoerder Booij die belast is met de herinrichting van de winkelstraat in Veendam. “We zijn nog twee week nodig voor de riolering en voor de bestrating”, aldus de uitvoerder.

Onlangs had men in de eerste fase te maken met flinke vertraging in het project. Oorzaak waren de vele boomwortels die diep in de grond zaten en om allerlei gas, water en elektriciteit- leidingen waren gegroeid. Hierdoor kon ook een boom moeilijk verplaatst worden. Doordat eerder al een gasleiding tijdens de werkzaamheden geraakt werd en er een fikse gaslek ontstond, gaat men nu uiterst voorzichtig te werk.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Antea Nederland B.V in opdracht van Zwanenburg projecten B.V. Als alle werkzaamheden op 11 november voltooid zijn, wordt hier ook de ‘blauwe zone’ ingevoerd.

(Peter Panneman)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-