Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Moet De Drijscheer in Alteveer wijken voor een rotonde?

arno_van_der_heyden_-archief-rotondeALTEVEER – Moet De Drijscheer in Alteveer (Gn.) wijken voor een rotonde? En is de muzikale cabaretvoorstelling ‘U bevindt zich hier’ van Arno van der Heyden de allerlaatste voorstelling die ooit zal plaatsvinden in De Drijscheer? Op 5 november komt er meer duidelijkheid tijdens de show van de Groninger cabaretier en chansonnier

In U bevindt zich hier geeft Arno van der Heyden een verfrissende kijk op úw Alteveer en Onstwedde.  Op zaterdag 5 november kunt u in De Drijscheer getuige zijn van deze interactieve voorstelling met verrassende lokale invloeden. “Het blijkt tevens de allerlaatste voorstelling te zijn in dit theater, dat in verband met de veiligheid zal moeten wijken voor een rotonde…”, beweert Arno van der Heyden.

Arno brengt nieuwe liedjes en oude verhalen. Nou ja, oud… verhalen over vroeger. Toen er nog niet in elk dorp een rotonde lag. Alteveer en Onstwedde worden eens goed onder de loep genomen. Want de rest van de wereld draait wel door. Daarvan verneemt u al genoeg op de televisie, op de radio en in de kranten. Onder leiding van Arno maken we ons even los van die wereld. U en hij bevinden zich namelijk hier. Hier en nu!

 In U bevindt zich hier spelen Alteveer en Onstwedde nadrukkelijk een hoofdrol. Overdag trekt Arno erop uit om foto’s en filmpjes te maken en uw plaatsgenoten te ontmoeten. Dat maakt U bevindt zich hier tot een feest der herkenning. Ook al is de gezamenlijke conclusie dat wat hier gebeurt waarschijnlijk overal gebeurt. Met sprankelende liedjes koppelt Arno het universele aan het actuele, zoals alleen hij dat kan.

 “Arno van der Heyden koestert het intieme cabaret, zoals dat nog door slechts enkelingen wordt bedreven. Hij mag zich de schatbewaarder van Hollands cultuurgoed noemen” – Arno Gelder, Algemeen Dagblad

“Hij heeft er werk van gemaakt. Dat gaat hij doen in elke plaats waar hij aanlegt met zijn vaste begeleider en de tweede stem sinds vijftien jaar, de pianist Bas Mulder. Daarnaast kan hij rekenen op de snelle Pjotr Wiese, die fotomomenten in beeld brengt en alles wat er verder toe doet.” – Jacques J. d’Ancona over ‘Zó.’, Dagblad van het Noorden

‘U bevindt zich hier’ van Arno van der Heyden is te zien op zaterdag 5 november vanaf 20.00 uur in  Dorpshuis De Drijscheer aan de Keiweg 1 in Alteveer. Kaarten kosten 5 euro en zijn te reserveren via tel. (0599) 332552 of 06-21894003. Kijk voor meer informatie op www.arnovanderheyden.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.