Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stremming doorgaande weg tussen Buinen en Buinerveen

wegwerkzaamheden.jpgBUINEN – Vanaf maandag 31 oktober is de Kanaalstraat/Buinerstraat, tussen de bebouwde kom van Buinen en de bebouwde kom van Buinerveen, gestremd voor doorgaand verkeer.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de N374, de Drentse Mondenweg en het Zuiderdiep in Nieuw Buinen. Houdt u rekening met een extra reistijd van ongeveer 8 minuten. Fietsers kunnen gewoon gebruik maken van het fietspad.

Wat gaat er precies gebeuren?
De weg tussen de bebouwde kom van Buinen en de bebouwde kom van Buinerveen wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Ook worden enkele reparaties verricht.

Planning
Het werk wordt uitgevoerd door de firma Oosterhof-Holman uit Grijpskerk en neemt ongeveer 4 weken in beslag. Op vrijdag 25 november wordt de nieuwe weg weer opengesteld.

Toegang
Tijdens de werkzaamheden proberen wij de toegang tot de aanliggende percelen zo goed mogelijk vrij te houden. Er kan echter incidenteel sprake zijn van overlast. Daarvoor vragen wij uw begrip.

Vragen
Hebt u vragen over de bereikbaarheid van uw woning of perceel? Neem dan tijdens kantooruren contact op met uitvoerder Egbert Otten via 06 29 59 15 33.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.