Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

A.s. zondag kerkdienst vanuit Stadskanaal bij RTV1

Hervormde kerkSTADSKANAAL – Zondag 30 Oktober zendt RTV1 een dienst uit vanuit de oudste Hervormde kerk In Stadskanaal. Tegenwoordig wordt deze kerk gebruikt door de Pkn gemeente Noord. De dienst begint om half tien en wordt geleid door Ds J.C Vaessen.

Vanaf zes uur kunt u luisteren naar radio Reyoice met fijne gospel en worship. Na het nieuws van acht uur neemt Wim Zeeman het over in de studio van Veendam, met zijn programma Gain end of Zwet, een programma met luisterliedjes en een korte meditatie.

Vanaf 09.00 uur zitten Elwin (presentatie), Jesse (techniek) en Werner (telefonist) klaar in de studio in Stadskanaal om het programma over te nemen, met muziek en de kerkdienst. Vanaf 11.00 uur zenden zij het programma `Het bewogen hart` uit.

Bellen kan tijdens de uitzending naar 0599-615557 of u kunt een mailen naar bewogenhart@rtveen.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.