Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis beauty-avond in jongerencentrum The Gate

the-gate-beautySTADSKANAAL – Jongerencentrum The Gate organiseert op woensdag 9 november een gratis beauty-avond voor tienermeiden vanaf 12 jaar aan de Hoofdstraat 76 in Stadskanaal. De deuren gaan open om 19.30 en de avond eindigt om 22.00 uur.

Het wordt een gezellig en ontspannen avondje genieten met wat lekkers, een make-up sessie, een mini-optreden van Nathanja Mulder en aan het einde een fotoshoot met Minke Kroeze.

The Gate wil met de beauty-avond tienermeiden laten ontdekken dat ze mooi zijn van binnen en buiten. Opgave vooraf is alleen nodig voor grotere (jeugd)groepen. Aanmelding kan via stadskanaal@thegate.nl.

The Gate
The Gate is een jongerencentrum in Stadskanaal met verschillende activiteiten speciaal voor jongelui tussen de 12 en 18 jaar. Het is een plek waar jongeren kunnen relaxen, hangen en vrienden ontmoeten. Kijk voor verdere informatie op www.facebook.com/theGateStadskanaal.

Minke Kroeze
Minke is een professionele fotografe uit Stadskanaal. Zij zal tijdens de avond van alle tienermeiden een paar leuke en mooie foto’s maken die ze na afloop digitaal zullen ontvangen. Kijk voor verdere informatie op www.minkekroeze.com

Nathanja Mulder
Nathanja is een 37 jarige singer-songwriter en spreekster uit Stadskanaal. Tijdens de beauty-avond zal Nathanja een paar van haar eigen geschreven liedjes zingen en op basis van haar eigen leven iets vertellen over het thema ‘je bent geliefd’. Kijk voor verdere informatie op www.nathanja.nl

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.