Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Huuskoamer geopend in Parkflat

Wethouder Schmaal, G.J. Harkel en P. Schuit - Foto Peter Panneman

Wethouder Schmaal, G.J. Harkel en P. Schuit – Foto: Peter Panneman

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Gisterenmiddag heeft wethouder Henk Jan Schmaal (Gemeentebelangen) ‘de Huuskoamer’ in de gemoderniseerde Parkflat aan de Korte Leegte geopend. Schmaal memoreerde in zijn toespraak nog even dat er in het verleden veel ‘cowboys’ langs waren geweest die interesse hadden getoond in de aankoop van de Parkflat.

Blij

Uiteindelijk is de gemeente Veendam blij dat twee oud-Veendammers (Dhr. Gert Jan Harkel en Paul Schuit) de Parkflat hebben gekocht. “Dit in combinatie met Vestal Woonservice en La Vache (keuken) geeft dat uiteindelijk een goede combinatie van vier Veendammer ondernemers”, aldus Schmaal. De gehele Parkflat aan de Korte Leegte is zowel van binnen als van buiten gemoderniseerd. Van vloerbedekking tot lift en het aanbrengen van dubbel glas. Alles zit nieuw in de verf en ook het achterstallig onderhoud is aangepakt.

Open dag

Gert Jan ter Harkel wilde hiermee het oude tijdperk van veel ongemakken afsluiten. Harkel sprak dan ook niet van een officiële opening , maar van een symbolische ‘her’opening. Harkel presenteerde gelijk de plannen die nog op stapel staan. Zo worden er nieuwe huisregels opgesteld, en komt er camera beveiliging rondom de Parkflat, tevens zal binnenkort een start worden gemaakt om het gehele complex te isoleren, waarvan er nog slechts 4 appartementen te huur staan. Ook zullen nieuwe huurders de leeftijdscategorie van 55 plus moeten hebben. Zaterdag 5 november (13.00 – 17.00 uur) is er een open dag voor de inwoners van Veendam.

(Peter Panneman

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.