Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas bezoekt de wijk Sorghvliet

sint-en-pietenVEENDAM – Elk jaar is het weer zo ver. Half november komt Sinterklaas weer naar Nederland en heeft zijn stoomboot vol geladen met cadeautjes voor alle kinderen, groot en klein. Traditioneel doet Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op zaterdag 19 november a.s. ook de wijk Sorghvliet aan. Zoals ieder jaar is hij uitgenodigd door de “Wijkvereniging Sorghvliet”. De Sint komt dit jaar met zijn Pieten tussen 11:00 uur en 12:00 uur bij Jumbo De Reede. Natuurlijk zullen de pieten pepernoten uitdelen aan het winkelend publiek en zal de kassapiet weer zijn best doen. Ook zal er iets door Jumbo worden georganiseerd voor de kinderen.

Vanaf 13:30 uur is er een speciale ‘Sinterklaasmiddag’ in “Zalenverhuur Sorghvliet”. De entree is gratis. Alle kinderen tot en met 8 jaar zijn van harte welkom. Voor de kinderen is er een vernieuwd spellencircuit. Dit jaar kunnen de kids een echte Pietendiploma behalen. De Pieten hebben de spellencircuit opgebouwd en na afloop ontvangt elk kindje een gratis presentje van de Sint.

feestOm 15:00 uur is er een speciale hoek waar de kinderen met Sinterklaas en de Hoofdpiet op de foto kunnen. Ook is er natuurlijk ranja, suikerspinnen en heel veel pepernoten voor iedereen. Kinderen kunnen vrij in– en uitlopen. Begeleiding van een volwassene is gewenst.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.