Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jos Kraan nieuwe directeur cultuurcentrum VanBeresteyn

jos-kraan-f-peter-panneman

Jos Kraan – F: Peter Panneman

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Met ingang van 1 januari 2017 wordt Jos Kraan de nieuwe directeur van cultuurcentrum VanBeresteyn. Jos Kraan volgt daarmee Simon Scholtens op die zijn actieve loopbaan beëindigd.

Wethouder Jaap Velema is blij. “Met de komst van Jos denken wij dat de positie die vanBeresteyn heeft opgebouwd wordt geborgd. Jos is iemand die de partners binnen en buiten vanBeresteyn kan verbinden. Het doel is het cultuurcentrum verder te ontwikkelen tot het culturele hart en onze gezamenlijke huiskamer in Veendam en de regio.”

Jos Kraan over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om de nieuwe directeur te worden van het cultuurcentrum vanBeresteyn. Ik ben een Veendammer in hart en nieren en ik voel mij erg betrokken bij het maatschappelijke en sociale leven in Veendam. Ik zie volop nieuwe kansen voor het cultuurcentrum. Ik wil graag een bruisend vanBeresteyn voor iedereen in Veendam. Samen met de groep enthousiaste medewerkers die er nu werken en andere partners gaat dat vast lukken!“

[Peter Panneman]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.