Direct naar de inhoud.

Just Us brengt persoonlijk nieuwe CD langs

  • door:
  • op:
Alex neemt het album in ontvangst van Marjan
Alex neemt het album in ontvangst van Marjan

RTV1 – Afgelopen vrijdagavond kwam Marjan Sinnema de eerste cd van “Just Us” persoonlijk in de studio brengen. “Just Us” bestaat uit Pauline Loerakker uit Gieten en Marjan Sinnema uit Sellingerbeetse. Ze vormen sinds mei 2016 een zangduo. Als solisten waren ze al veel met muziek bezig. Pauline speelt vanaf haar 11e jaar piano. Marjan heeft al aan veel verschillende talentenjachten meegedaan en met leuke resultaten. Ze leerden elkaar kennen via een gezamenlijke grote hobby, turnen. Zeven jaar hebben ze dit samen met veel plezier gedaan, maar nu is het tijd om samen hun grootste hobby uit te oefenen..

Natuurlijk werd de cd meteen in de uitzending gedraaid. De single ‘Loving Arms’, een cover van de Dixie Chicks. Programmamakers waren zeer onder de indruk. Wauw! Op de nieuwe cd staan twee country nummers: ‘Loving Arms en Somewhere Between’. Binnenkort komen Pauline en Marjan live in de S-Express een aantal nummers zingen. De datum maken we z.s.m. bekend. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-