Direct naar de inhoud.

Pekela/Veendam presenteren zich gezamenlijk op Promotiedagen

  • door:
  • op:

14919018_1123281607787598_5849221152507044811_oVEENDAM – (door Peter Panneman) – Dinsdag en woensdag 9 november is het alweer zover: dan vinden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland plaats in Martiniplaza in Groningen. Ook dit jaar met het Plein Pekela/Veendam. De gemeenten Veendam en Pekela presenteren zich gezamenlijk in één stand.

Het Plein Veendam-Pekela zit in de lift. Het aantal deelnemende bedrijven is gegroeid, mede omdat de gemeente Pekela met haar ondernemers dit jaar weer aansluit bij het plein. Aanjagers van de activiteiten zijn Jos Kraan (Gemeente Veendam), Gert Brouwer (Parkmanagement De Veenkoloniën) en Jakob Zwinderman (Ondernemersvereniging Pekela).

Er is veel activiteit op het plein. Zo is een bijzonder forum met aansluitend een netwerkborrel van het VOC, een diner show en kunt u uw kunt rug laten scannen. Kortom: Veendam-Pekela is een plein met een positieve, bruisende sfeer waar De Nieuwe Veenkoloniën laat zien wat ze te bieden heeft.

Deelnemers; Gemeente Veendam, Gemeente Pekela, Hotel Parkzicht, Nivoba, Peinemann Heftrucks Veendam, De Boer Groothandel & Schuur Kantoorcentrum BV, Meilof Riks bv, Oldenburger Fritom, Veenstra Fritom, Glasatelier Honebeek, Santibri Axender, A & I Kwant, Koerts Dakwerken BV, Ford Wensink Zwolle, NNRD, 123Ontstopper.com, Borgerswold Experience (samen met Borgerswoldhoeve, Watersportcentre Veendam, Koetshuis, Steakhouse Amigo Ranch, Manege Veendam), SvdB Nano Coatings, Parkmanagement De Veenkolonien, Sherpas Proyects en Glasenschilderwerken Reisiger.

Het Plein Pekela/Veendam is te vinden in de Borgmanhal. De beurs is geopend op dinsdag 8 november van 12.00 tot 22.00 uur en op woensdag 9 november van 12.00 tot 22.00 uur.

[Peter Panneman]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-