Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Annemarie & The Pilgrim Voices in Poststraatkerk

Poststraatkerk (F RTV1)

Poststraatkerk (F RTV1)

STADSKANAAL – Op zaterdag 19 november 2016 is er weer een uur “zingend naar de zondag” in de Poststraatkerk in Stadskanaal. Deze avond zullen Annemarie en haar Pilgrim Voices hun medewerking verlenen. De vocal Group Annemarie & The Pilgrims Voices is opgericht in 2010 en bestaat uit 8 (semi) professionele vrouwenstemmen uit de zangschool van de leading vocal Annemarie Ezinga. Ieder lid van deze groep heeft gekozen voor The Pilgrim Voices omdat zij persoonlijk en als groep een verhaal willen vertellen dat de mensen raakt en daardoor inspirerend en motiverend werkt in het leven van de luisteraars. Zij brengen o.a. gospel, praise & worship en geestelijke werken ten gehore.

annemarieenthepilgrimvoicesnaarcorsoconcert_1lisse

Annemarie & The Pilgrim Voices

Ronald Knol zal de samenzang begeleiden. Ronald is een organist die denkt in muziek. Hij begon op achtjarige leeftijd een psalm te spelen op het traporgel, hij kon toen nog geen noten lezen, had nooit muziekles gehad, maar had een gave: het orgelspelen. Vanaf toen wist hij dat het bespelen van een orgel, in de meest uiteenlopende toonsoorten, bij hem hoorde zoals ademen. Gevoelens van blijdschap, verdriet, frustratie en hoop komen bij het spelen van muziek naar buiten. Improviseren is hierbij de uitlaadklep en een leven zonder muziek is voor hem onvoorstelbaar. Zijn laatste cd “Uit het hoofd, uit het hart” is een échte aanrader.

De leiding van de zangavond is in handen van Greet Berends.
Zingend naar de Zondag, georganiseerd door het Interkerkelijke Comité Zangavonden, begint om 19:00 uur (samenzang vanaf 18:45 uur) en is vrij toegankelijk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.