Direct naar de inhoud.

Gemeentelijke blijk van waardering mantelzorg

Uitreiking gemeentelijke mantelzorgwaardering
Uitreiking gemeentelijke mantelzorgwaardering (Foto: R. Wiekenkamp)

STADSKANAAL – (video) – Mantelzorgers kregen ook dit jaar een ‘Blijk van waardering’ van € 100,- in waarde van een set waardebonnen te besteden bij aangesloten winkels naar keuze. Maandagmiddag werd tussen 14.00 en 17.00 uur een inloop en afhaalmiddag georganiseerd in het Geert Teis te Stadskanaal, gelijktijdig met het thema ‘In Gesprek Met’ in het kader van de Landelijke Dag van de mantelzorg.

Waardering

Wethouder Francis Boen (PvdA) sprak de waardering voor mantelzorgers uit namens het gemeentebestuur van Stadskanaal. De aanwezigen werden welkom geheten met een kop koffie/thee en een koek. Hier kon er een keuze maken hoe men hun ‘Blijk van Waardering’ in ontvangst wilde nemen en of men wilde deelnemen met het programma ‘In Gesprek Met’. Ook was er de mogelijkheid om de enveloppe thuis toegestuurd te krijgen.

Musselkanaal

Donderdagavond 10 november tussen 19.00 tot 22.00 uur is Musselkanaal aan de beurt, locatie is dan in het MFA Lint (voormalige Heggerank).

Onderstaande bijdrage werd gefilmd door Ronny Wiekenkamp: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-