Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente Veendam ook via WhatsApp bereikbaar

whatsappVEENDAM – Inwoners van Veendam kunnen vanaf nu een WhatsApp versturen naar de gemeente. Door een bericht te versturen via WhatsApp kan een inwoner snel en gemakkelijk een vraag stellen via het WhatsApp nummer: 06-12214519.

WhatsApp is een gratis berichtenservice voor het versturen van tekstberichten. Voor WhatsApp is een smartphone nodig met een internetverbinding of WiFi. Door WhatsApp te gebruiken sluit de gemeente meer aan op de behoefte van de inwoners. Op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier snel en efficiënt communiceren met de gemeente.

Beantwoording
Het streven is om WhatsApp berichten binnen 1 uur te beantwoorden. De berichten worden behandeld tijdens de uren waarop de gemeente telefonisch bereikbaar is. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te versturen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.