Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste beautyavond voor tienermeiden in The Gate geslaagd

(F: Minke Kroeze)

(F: Minke Kroeze)

STADSKANAAL – De beautyavond voor tienermeiden die op woensdag 9 november jl. door Jongerencentrum The Gate in Stadskanaal werd georganiseerd, is geslaagd.

Na het hilarische Wie-Ben-Ik kennismakingsspel was het ijs snel gebroken en was het tijd voor de meiden om zich onder het genot van chips en wat lekkers op te laten maken door het damesteam van ‘The Gate’. De haren werden gestyled, de ogen opgemaakt, de nagels gelakt en de muziek klonk vrolijk op de achtergrond.

Na de ontspanning was het tijd voor wat diepgang met singer-songwriter Nathanja Mulder die met de meiden sprak over thema’s als pesten, eetproblematiek, Gods liefde en zelfacceptatie. Ook zong ze een paar liedjes rond die thema’s.

(F: Minke Kroeze)

(F: Minke Kroeze)

De avond werd afgesloten met een gezellige en spontane fotoshoot door professionele fotografe Minke Kroeze uit Stadskanaal die van de meiden afzonderlijk en met elkaar mooie foto’s maakte die ze na afloop van de avond als herinnering ontvangen.

Het team van The Gate wilde met de avond de tienermeiden laten zien dat ze mooi zijn van binnen en buiten en gezien de reacties zullen er zeker meer van dit soort activiteiten georganiseerd gaan worden in de toekomst.

The Gate
The Gate is een jongerencentrum in Stadskanaal met verschillende activiteiten speciaal voor jongelui tussen de 12 en 18 jaar. Het is een plek waar jongeren kunnen relaxen, hangen en vrienden ontmoeten. Kijk voor verdere informatie op www.facebook.com/theGateStadskanaal.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.