Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Galama ontbijt met leerlingen van O.B.S. de Oleander

Burgemeester Galama

Burgemeester Galama

STADSKANAAL – Vorige week genoten de leerlingen van O.B.S. de Oleander in Stadskanaal samen met Burgemeester Galama in de klas van een gezond ontbijt. Het belang van een gezond ontbijt wordt spelenderwijs onder de aandacht gebracht door het Nationaal Schoolontbijt. Het gezonde ontbijt bevat meer magere en vezelrijke producten, geen hagelslag of chocopasta als zoet beleg maar daarvoor in de plaats bijvoorbeeld jam of honing. Lekker, maar dus ook gezond.

Jantje Beton

Burgemeester Galama betaalde voor het ontbijt met een cheque van 200 euro, wat gedoneerd wordt aan Jantje Beton. Jantje Beton helpt kinderen hun buurt leuker te maken en benadrukt het belang van vrij buitenspelen en bewegen voor kinderen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.