Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Richard Streuding nieuwe hoofdtrainer Onstwedder Boys

Richard Streuding

Richard Streuding

ONSTWEDDE – Richard Streuding is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Onstwedder Boys. De 35-jarige Streuding – geboren en getogen in Onstwedde – volgt daarmee Fokke de Jonge op. De Emmenaar vertrekt na vier seizoenen als hoofdcoach van de oranjehemden, zo maakte de club onlangs bekend.

Richard Streuding is al geruime tijd werkzaam op De Boskamp. Hij is bezig met zijn vierde seizoen als oefenmeester van Onstwedder Boys 2. “Na een goed gesprek geven spelersgroep en bestuur unaniem het vertrouwen aan Richard Streuding om ons eerste elftal volgend seizoen te trainen en te coachen”, vertelt bestuurslid René Jonker.

Streuding als speler
Toen Streuding in 2013 aan de slag ging als trainer van Onstwedder Boys 2 was hij al geen onbekende van de club. Hij voetbalde er vrijwel zijn hele jeugd. In 1998 stapte hij over naar SC Stadskanaal om daar te gaan spelen in de A1. Van 2000 tot 2002 speelde hij nog weer voor Onstwedder Boys, waarna hij zijn actieve loopbaan voortzette bij SV Mussel.

Streuding als trainer
Van 2003 tot 2009 trainde Streuding diverse jeugdelftallen van Onstwedder Boys. Na een jaar als jeugdtrainer bij SC Stadskanaal was hij drie seizoenen hoofdjeugdtrainer en trainer van de A1 bij SJS in Stadskanaal. Daarna ging hij voor het eerst aan de slag bij de senioren, wederom bij zijn oude liefde Onstwedder Boys, de club waar hij nu zijn eerste klus als hoofdtrainer mag gaan doen. Jonker: “Wij wensen hem veel succes bij deze stap in zijn carrière.”

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.