Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Arno van der Heyden `‘bevindt zich in VanSlag’`

Arno van der Heyden (F: Jan van Aefst)

Arno van der Heyden (F: Jan van Aefst)

BORGER – Nieuwe liedjes en verhalen over vroeger. Toen er nog niet in elk dorp een rotonde lag. Een verfrissende kijk op úw dorp of stad. Dat presenteert Arno van der Heyden op vrijdag 18 november in zijn voorstelling `‘U bevindt zich hier’ in cultuurpodium VanSlag` in Borger.

De rest van de wereld draait wel door. Daarvan vernemen we al genoeg op de televisie, op de radio en in de kranten. Onder leiding van Arno maken we ons even los van die wereld. U en hij bevinden zich namelijk hier. Hier én nu in Borger!

En hier komt nu ook een rotonde. Of nóg een rotonde. Wedden? Het is overal hetzelfde oude liedje. Maar met een nieuw verhaal. Of andersom. Overdag trekt Arno erop uit om foto’s en filmpjes in Borger te maken. Dat maakt de voorstelling tot een feest der herkenning.

Tickets zijn verkrijgbaar via email: info@vanslag.eu. De voorstelling begint om 21.00 uur.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.