Direct naar de inhoud.

Jumbo Stadskanaal krijgt metamorfose

  • door:
  • op:
Filiaalmanager Elisabeth Iedema en haar team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel
Filiaalmanager Elisabeth Iedema en haar team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel

STADSKANAAL – De Jumbo winkel aan de Poststraat 12-16A in Stadskanaal ondergaat een complete metamorfose. De winkel krijgt een uitgebreider assortiment met onder meer pizza’s die vers worden bereid in de winkel. Bovendien wordt de winkel ruimer opgezet.

De winkel sluit op dinsdag 29 november om 18.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 14 december zijn inwoners van Stadskanaal en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Jumbo laat de opening niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt de klanten vanaf 9.00 uur tijdens een feestelijke opening.

Tijdens de opening worden de eerste 150 klanten ontvangen met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die tot en met zondag 18 december voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. “De Jumbo winkel in Stadskanaal is in 2007 geopend en was één van de eerste Jumbo winkels van de regio. Nu de winkel bijna 10 jaar open is, zijn we toe aan een nieuw jasje. Er is zelfs een groep medewerkers van het eerste uur die dit met ons meemaken en zich nog steeds inzetten voor de winkel. Heel bijzonder vind ik dat!”, vertelt filiaalmanager Elisabeth Iedema.

Nieuw: verse pizza’s en gegrilde kip
Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Voor de liefhebbers is er verse pizza verkrijgbaar die klanten thuis kunnen afbakken. Bovendien heeft de winkel het vertrouwde versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen. Op de slagerij komt een grill-afdeling voor vers gegrild vlees. Daarnaast kunnen klanten hier terecht voor warme gegrilde kip. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel beschikt straks bovendien over een eigen slijterij. Klanten die graag gebruik maken van zelfscan, kunnen hier ook in de nieuwe winkel gebruik van maken.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Beneluxlaan 6 in Stadskanaal.

Pick Up Point
Jumbo Stadskanaal wordt tevens uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie bij de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er alleen worden betaald met pin.

Service: een stapje verder
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, is aanwezig bij de heropening. “Door deze verbouwing kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder, waarbij we streven naar 100 procent klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers.” In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door vertrouwde gezichten.

Fotobijschrift: Filiaalmanager Elisabeth Iedema en haar team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal