Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aankomst Sinterklaas in Musselkanaal

Burgemeester Galama ontvangt Sinterklaas in Musselkanaal

Burgemeester Galama ontvangt Sinterklaas in Musselkanaal (F: Gerrit’s fotografie)

MUSSELKANAAL – Een week later dan in Stadskanaal en Veendam, maar hij is er! Sinterklaas, hoogstpersoonlijk met zijn Pieten, in het prachtige dorp Musselkanaal. Zaterdagmiddag kwam hij aan. De vele lieve kinderen mochten hem ook hier natuurlijk de hand schudden. Sint heeft het druk. Moet langs talloze dorpen en plaatsen in onze regio. En dat op zijn leeftijd.

Feest

Zaterdag was het best koud in Musselkanaal maar het werd al gauw ‘warmer’ toen er een groot feest los barstte op het Willem Diemerplein. Burgemeester Galama ontving de Sint en zanger René Karst maakte er, samen met de kids en papa’s en mama’s, een geweldig sinterklaas feest van.

Veel leuke foto’s kun je bewonderen op: [F: facebook Gerrit’s fotografie]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.