Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Strop van 50.000 euro voor Waterschap Hunze en Aa’s

Waterschap Hunze en Aa's - F: Peter Panneman

Waterschap Hunze en Aa’s – F: Peter Panneman

VEENDAM – [Door Peter Panneman] – Een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft voor zeker 50.000 euro schade aangericht bij gemaal Groote Vennen aan de Oosterweg in Muntendam. De man werd hier maandagochtend vroeg aangehouden voor koperdiefstal. Hij was in het gebouw druk bezig met het afknippen van koper. De voorbije weken was hier al 3 keer ingebroken. Waterschap Hunze en Aa’s deed al aangifte bij de politie.

Bij het Waterschap Hunze en Aa’s kwam afgelopen nacht de melding binnen dat de elektriciteit van het gemaal was uitgevallen. Hierdoor werkten de pompen niet meer en bestond de kans dat rioolwater in het oppervlakte water terecht zou komen. Dit met alle gevolgen van dien. Medewerkers van het waterschap uren bezig geweest om het gemaal weer aan de praat te krijgen.

[Peter Panneman]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.