Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie nog volop bezig met onderzoek schietincident

002_onderzoek-door-politie-21-11-16

Politieonderzoek (F: Marc Dol)

STADSKANAAL – Na het schietincident van zaterdagavond 19 november zou het 21-jarige slachtoffer nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen. Dat zegt een woordvoerder van de politie. Afgelopen zondag en maandag heeft een onderzoeksteam een uitgebreid onderzoek gedaan in de woning aan de Waterlandlaan in de wijk Maarswold. Of dit een reconstructie betrof van het gebeuren is niet bekend gemaakt.

 

Onderzoek (F; Marc Dol)

(Foto: Marc Dol)

Informatie

Agenten hebben eerder twee personen aangehouden. Het ging om een 22-jarige vrouw en een 20-jarige man uit Stadskanaal. Zij worden gehoord over de toedracht wat zaterdagavond kort na 22.00 uur plaatsvond. De politie vraagt mensen die eventueel beschikken over informatie zich te melden via 0900-8844.

Lees ook: 112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.