Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 kerkdienst vanuit Vledderveen

hervormde-jeruel-gemeente-in-vledderveenRTV1 – Zondag de 27 november vanaf 09.30 uur, de eerste Advendzondag, zenden we een kerkdienst live vanuit de Hervormde Jeruel gemeente in Vledderveen uit. In deze dienst gaat voor Ds N.Noorlander uit Onstwedde. Hiervoor om 08.00 uur kunt u reeds luisteren naar het programma ” Gain end of Zwet” met Wim Zeeman. Uiteraard kunt u al vanaf 06.00 uur bij ons terecht voor fijn Gospel en Praise uitgezocht door Arnold Jeuring. Na 11.00 uur het verzoekplaten “Het Bewogen Hart “. Voor een verzoek kun je bellen tijdens de uitzending 0599 615557 of een mail sturen naar bewogenhart@rtveen.nl. Techniek deze morgen doet Gert Wubs. Presentatie Wim Gelling

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.