Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stem op uw favoriete Veenkoloniën gedicht

Zevenbruggetjes Wildervanksterdallen -Margriet-van-Oostrum

Zevenbruggetjes Wildervanksterdallen -Margriet-van-Oostrum

VEENDAM – Bij wijze van afscheid schreef vertrekkend VVV coördinator Nathanja Mulder een vijftal gedichten die de schoonheid van de toeristische regio Veenkoloniën bezingen. Centraal staan de plaatsen Wildervank, Wildervanksterdallen, Veendam, Muntendam en Pekela.

De gedichten zijn samen met typerende foto’s van de dorpen geplaatst op de Facebookpagina van VVV Veenkoloniën www.facebook.com/VVVVeendam en er is een prijsvraag aan verbonden.
Het publiek heeft de mogelijkheid om tot donderdag  1 december te stemmen op het gedicht dat hun voorkeur heeft en maakt daarmee kans op een VVV waardebon van € 50,-. Dit kan door de foto behorend bij het gedicht te ‘liken’ en hierbij te motiveren waarom men de waardebon zou willen winnen.

Dit kan zijn om iemand te bedanken, iemand een hart onder de riem steken, omdat je een moeilijke tijd hebt gehad of juist omdat je iets heel moois hebt meegemaakt of vul maar in. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 2 december.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.